13 Νοεμβρίου 2011

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ

ΌΛΟΙ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ (ΤΡΙΤΗ 15-11 και ώρα 7.30 μμ στο 3ο Λύκειο)

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ, ΠΟΥ – ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ – ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΥΣΣΟΔΕΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.


Συνάδελφοι, η νέα κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο, ντυμένη με το μανδύα της «εθνικής σωτηρίας», είναι η συνασπισμένη έκφραση του μαύρου μετώπου των ιμπεριαλιστών και της ντόπιας μεγαλοαστικής τάξης, που θα κινηθεί σε ακόμη πιο αντιδραστική κατεύθυνση, χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές, με τη στήριξη όλων των αστικών κομμάτων και των ξένων αφεντικών τους.

Από κοινού ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ με τη διακριτική συμφωνία των κομμάτων του Κουβέλη και της Μπακογιάννη έκαναν πράξη την επιθυμία της Ε.Ε. του ΔΝΤ και της ολιγαρχίας. Η κυβέρνηση αυτή, καλείται να εκτελέσει κατά γράμμα τις αντιλαϊκές δεσμεύσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, για την υλοποίηση της υποδουλωτικής συμφωνίας και των βάρβαρων μέτρων της. Αποκαλύφθηκε για άλλη μια φορά ο αντιδραστικός ρόλος των ιμπεριαλιστών και των ντόπιων υποτακτικών τους.

Μπροστά στην ανοιχτή πολιτική κρίση που ξέσπασε, σαν αποτέλεσμα της παλλαϊκής κατακραυγής για την ανατροπή της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής, τα κόμματα της πλουτοκρατίας συνασπίστηκαν, για να επιβάλλουν ΑΚΟΜΗ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ, σε ένα ήδη δραματικό για τα λαϊκά στρώματα τοπίο πείνας, ανεργίας (1.200.000 οι άνεργοι), απολύσεων, αποδόμησης του παραγωγικού ιστού, εμπορευματοποίησης της γνώσης, εδραίωσης του σχολείου της αγοράς, διάλυσης του κοινωνικο-ασφαλιστικού συστήματος και ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.

Μπροστά στην κρίσιμη κατάσταση που διαμορφώνεται, το πραγματικό ζητούμενο είναι Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, για να αποκρουστούν οι αχαλίνωτοι εκβιασμοί, για να μην περάσει η υποδουλωτική συμφωνία και τα εξοντωτικά μέτρα του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Η μοναδική απάντηση απέναντι στην οξυμμένη επίθεση του κεφαλαίου είναι ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ-ΜΑΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ-ΑΝΕΡΓΙΑΣ-ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ-Ε.Ε-Δ.Ν.Τ.

  • ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ (ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ)

  • ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΕ ΤΑΞΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

  • Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΑΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ