12 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ
ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ


Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Καταγγέλλει τη Βίαιη Καταστολή της Πορείας Διαμαρτυρίας, την ημέρα της γενικής απεργίας (11 Μάη), εξ αιτίας της οποίας απειλήθηκε η ζωή ενός διαδηλωτή και οδηγήθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο πολλοί.

Η όξυνση της αντιλαϊκής πολιτικής της ληστείας του λαϊκού εισοδήματος και της ισοπέδωσης των λαϊκών κατακτήσεων συνοδεύεται από την κρατική βία και καταστολή, στην κατεύθυνση ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και της ποινικοποίησης των συνδικαλιστικών και μαζικών αγώνων.

Στόχος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ – που πιστά υπηρετεί τα συμφέροντα της ντόπιας οικονομικής ολιγαρχίας και τους ξένους προστάτες και κηδεμόνες της (Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ.), θυσιάζοντας στο βωμό της κερδοφορίας τις λαϊκές κατακτήσεις ενός αιώνα – είναι η κατάπνιξη της λαϊκής οργής και αγανάκτησης από την καταιγίδα των ληστρικών αντιλαϊκών μέτρων και τα υποδουλωτικά μνημόνια διαρκείας.

Απέναντι σε αυτήν την αποκρουστικά αντιλαϊκή πολιτική της λιτότητας, της καταστολής, της τρομοκράτησης και της κατάργησης των θεμελιωδών λαϊκών δικαιωμάτων, η μόνη απάντηση είναι ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ-ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ-ΜΑΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

  • Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

  • ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

  • ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

  • ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ.

ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ-ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ-ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ Ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ


Το παραπάνω κείμενο σε μορφή pdf:
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔ-ΨΗΦΙΣΜΑ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ