18 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση-καταγγελία του Ισραήλ για την επίθεση στη λωρίδα της Γάζας



Κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
&
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

  • ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ.
  • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ.
  • Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Η Αγωνιστική Παρέμβαση και οι Αγωνιστικές Κινήσεις καταδικάζουν την Εγκληματική επίθεση του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων στη Γάζα. Η επίθεση αυτή -που ξεκίνησε με τη δολοφονία του στρατιωτικού ηγέτη της Χαμάς και στρέφεται εναντίον των αμάχων- προοιωνίζεται νέα χερσαία επίθεση στα παλαιστινιακά εδάφη. Εδραιώνεται στο Ιμπεριαλιστικό δόγμα του Τρόμου, το οποίο υπηρετεί πιστά η Ισραηλινή κυβέρνηση ως το μακρύ χέρι του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού στην ευρύτερη περιοχή της Εγγύς και Μέσης Ανατολής, στην κατεύθυνση της αμφισβήτησης των αναφαίρετων κυριαρχικών δικαιωμάτων των λαών της περιοχής και της δημιουργίας της λεγόμενης «Ευρείας Μέσης Ανατολής».
Είναι προφανές ότι η Ισραηλινή επιθετικότητα, εδραιωμένη στην απροκάλυπτη στήριξη των Αμερικάνων και στη συνενοχή των Ευρωπαίων Ιμπεριαλιστών, αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της απαίτησης του Ισραήλ να μην αποχωρήσει από τα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη, ενώ παράλληλα απλώνει τις εστίες της Πολεμικής επέμβασης, με στόχο της Συρία.
Η ελληνική κυβέρνηση, σταθερό δεκανίκι του Ιμπεριαλισμού στην περιοχή, προχωρεί σε συνεργασία με την Ισραηλινή κυβέρνηση, βάζοντας πλάτες στην εγκληματική της δράση εναντίον του Παλαιστινιακού λαού, προσβάλλοντας τα αντιϊμπεριαλιστικά αισθήματα αλληλεγγύης και υποστήριξης του ελληνικού λαού προς τους δοκιμαζόμενους Παλαιστινίους και γενικά σε όλους τους γειτονικούς λαούς.
  • ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ.
  • ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!