7 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/10 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (9/10 και ώρα 6μ.μ.)



  • Να διατρανώσουμε την αντίθεση μας στην επίσκεψη της Μέρκελ που αποτελεί σύμβολο της επιβολής της πολιτικής της ιμπεριαλιστικής υποτέλειας και της λαϊκής εξαθλίωσης.
  • Με μαζικά συλλαλητήρια να εκφράσουμε την παλλαϊκή αντίθεση στη πολιτική της λαϊκής αφαίμαξης και ιμπεριαλιστικής υποδούλωσης που εφαρμόζει η κυβέρνηση των κομμάτων της ολιγαρχίας (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ) και των «αριστερών» συνοδοιπόρων της, με την υποστήριξη των ξένων προστατών της.
  • Όλοι στους δρόμους του αγώνα – Όλοι στις συγκεντρώσεις καταδίκης της πολιτικής που επιβάλλει δεσμά νεο-αποικιακού ελέγχου στη χώρα και ισοπεδώνει τα δικαιώματά μας.


Μετά από αίτημα της υποτελούς κυβέρνησης της ντόπιας πλουτοκρατίας (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), φτάνει στην Ελλάδα την Τρίτη (9/10) η Μέρκελ ως εκπρόσωπος των διευθυντηρίων της Ιμπεριαλιστικής Ε.Ε., με στόχο τη στήριξη της υποτελούς κυβέρνησης, στην κατεύθυνση της επιβολής και του «νέου» πακέτου των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων, που ισοπεδώνουν και τα τελευταία υπολείμματα των κατακτήσεων και δικαιωμάτων μας.
Στα πλαίσια μιας στρατηγικής επίδειξης... πυγμής απέναντι στο λαό που αφαιμάσσεται, σε περίοδο καπιταλιστικής κρίσης, για να διασφαλιστεί η κερδοφορία του μονοπωλιακού κεφαλαίου, ντόπιου και ξένου, η επίσκεψη της… σιδηράς εκπροσώπου του Γερμανικού Ιμπεριαλισμού σηματοδοτεί μια νέα περίοδο επίτασης των αντιλαϊκών μέτρων, που στόχο έχει τη ...νομιμοποίηση και αποδοχή (!) της ληστείας του λαϊκού εισοδήματος, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και της μετατροπής της χώρας σε νέο-αποικιακού τύπου ευρωπαϊκό προτεκτοράτο.
Η στυγνά αντιλαϊκή κυβέρνηση (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), απόλυτα προσηλωμένη στα ληστρικά αιτήματα της εγχώριας ολιγαρχίας και σταθερά πιστή στις επιταγές των Ιμπεριαλιστών προστατών της, προβάλλει -με επιδεικτικό τρόπο- την υποτέλεια και δουλική εναρμόνισή της με τις κατευθύνσεις των εκπροσώπων του ξένου Ιμπεριαλισμού (Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ), καλώντας τη γερμανίδα καγκελάριο ...για υποστήριξη (!) στην εφαρμογή μιας θηριώδους και λαομίσητης πολιτικής. Την ίδια στιγμή μάλιστα προχωρεί σε εκκλήσεις δουλοφροσύνης προς το λαό, απαιτώντας από αυτόν …συμμόρφωση και υποταγή σε μια πολιτική πρωτόγνωρης βαρβαρότητας σε περίοδο ειρήνης.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

ΤΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΗΣ.

  • ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ.
  • ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.

ΜΕ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!